Website optimalisatie

Wij passen onze jarenlange ervaring in Seo en de combinatie van een kwalitatief zoekwoorden onderzoek, website optimalisatie en linkbuilden toe om uw site hoger in zoekmachines zoals Google te krijgen.

U heeft een website of laat misschien een nieuwe website bouwen, maar haalt u wel het maximale uit deze site? Waarschijnlijk gebruikt u uw website om producten of diensten te verkopen. Het kan ook zo zijn, dat u probeert nieuwe abonnees voor uw nieuwsbrief te vinden of de offerte aanvragen wilt stimuleren. Dan kan website optimalisatie via ons iets voor u zijn. Door uw website te laten optimaliseren op zoektermen die voor u belangrijk en relevant zijn, zal u beter gevonden worden op deze woorden. Beter gevonden worden in een zoekmachine als Google leidt tot meer bezoek naar uw website zodat u uw doelen kunt behalen.

Internetpaleis gevestigd in Goes, Zeeland, hanteert een laag tarief, maar levert u kwaliteit en professionaliteit. We hebben jarenlange website optimalisatie ervaring, die we graag met u delen.

Hoe optimaliseren wij uw website?

Elke website is anders. De ene website biedt diensten aan, de andere producten of alleen informatie. De ene website heeft maar 5 pagina’s en de andere honderden. Dat zijn grote verschillen en daarom kijken wij per website hoe we deze het beste kunnen optimaliseren.
Het website optimalisatie plan, begint allemaal bij het zoeken naar de juiste zoektermen. Dat kan één woord zijn, maar vaak zijn dit combinaties van 2 woorden. Een goede zoekterm voor deze pagina zou kunnen zijn: website optimalisatie. Dat ligt het meest voor de hand, maar we bekijken ook andere combinaties zoals website optimaliseren en website optimalisatie Zeeland enz. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar uw huidige rankings, of er überhaupt gezocht wordt op de gevonden zoektermen en de concurrentie.

Stappenplan

Wij werken normaal gesproken met het volgende website optimalisatie stappenplan:

  • Een vragenlijst via e-mail
  • Lijst maken van relevante zoektermen
  • Zoekvolume en actuele posities van de zoektermen bepalen
  • Korte lijst van interessante zoektermen bepalen op basis van bovenstaande en concurrentie
  • Technische analyse van uw website en eventuele verbeterpunten doorgeven aan uw webmaster en/of sitebouwer
  • Pagina’s tekstueel aanpassen / optimaliseren
  • Rapportage

Bekijk de voordelige tarieven in de prijslijst

Professioneel advies

Vaste prijs, geen verrassingen

Vast contactpersoon

Call Now Button