Goedkoop linkbuilden

Goedkoop kwalitatief linkbuilden – Door linkbuilding, beter vindbaar, meer bezoekers, hogere omzet

Linkbuilden

Wat is linkbuilding en waarom linkbuilden?

Linkbuilding is het aanvragen van relevante links op vooral kwalitatief sterke branche gerelateerde websites. Kwalitatief linkbuilden resulteert in verbeterde organische (niet-betaalde) resultaten op voor u belangrijke zoektermen in zoekmachines zoals Bing en Google waardoor er meer bezoekers op uw website komen, die voor een hogere omzet kunnen zorgen. Linkbuilden is een tijdrovende klus. Tijd die u waarschijnlijk liever besteedt aan uw core business. Een goede linkbuilding campagne is gericht op de lange termijn. Sterker nog, het is belangrijk om geleidelijk te groeien. Een gedisciplineerde uitvoering is daarom van groot belang. Linkbuilden is al lang niet meer iets wat er even bij gedaan kan worden. Het vergt dus veel tijd, maar ook inlevingsvermogen, creativiteit en goede communicatie van de linkbuilder. Daarbij kan het handig zijn om kwalitatief ‘ruilmateriaal’ te hebben. Wij beschikken hierover. Internetpaleis werkt niet met part-time werkende studenten of tijdelijke stagiaires. Uw linkprofiel verdient de volledige aandacht! Daarom zal Pascal uw contactpersoon zijn en het grootste deel of volledig het linkbuilden op zich nemen.

Linkbuilden met blijvend resultaat

Wanneer wij voor u gaan linkbuilden vragen we dus links aan op gerelateerde pagina’s. Dit zijn voor het grootste gedeelte blijvende links. Dat betekent dus dat de links op die gerelateerde pagina’s gewoon blijven staan op het moment dat onze samenwerking stopt. Als u normaal gesproken een linkvermelding zou moeten kopen / huren, dan betaalt u zo’n 30 tot 150 euro per link per jaar. Als wij dus in een afgesproken periode 50 links voor u regelen, dan bespaart u dus op die manier € 1.500 tot € 7.500,- per jaar. Daarmee heeft u ons al terugverdiend! De links zijn dus goed voor uw SEO, maar kunnen ook gericht bezoek opleveren, die vervolgens kunnen overgaan tot koop, huur of bijvoorbeeld een inschrijving op een nieuwsbrief. Dus linkbuilding via ons zorgt voor een blijvend resultaat en besparing op uw online uitgaven.

Internetpaleis is specialist in het linkbuilden voor vakantiesites, maar heeft de afgelopen jaren ook een ruime ervaring opgedaan in diverse andere branches. Zo linkbuilden we voor o.a. casinosites, evenementenbureaus, notariskantoren, administratiekantoren, advocatenkantoren, relatie-en datingsites, game-en spellensites en financiële websites (cryptocurrency zoals bitcoins).

Professioneel advies

Vaste prijs, geen verrassingen

Vast contactpersoon

Call Now Button