Internetpaleis

Het verhaal van Internetpaleis BV uit Goes, Zeeland, begon in 2004 toen Pascal van Driel het bedrijf heeft opgericht. Pascal heeft een achtergrond in de Zeeuwse recreatiebranche, waar hij o.a. een tijd chef was van de internetafdeling van de grootste aanbieder van vakantieparken, bungalowparken en campings in Zeeland: Roompot Vakanties

Vermarkten van website

Het lag dus ook voor de hand, dat we ons daar verder in zouden specialiseren. In de afgelopen 10 jaar hebben wij diverse websites vermarkt. Reizen Paleis is √©√©n van die websites, die op het toppunt van haar populariteit meer dan 10.000 bezoekers per dag had. Vakantiewoning.org behoort volgens de bezoekers van Zoover, de afgelopen jaren tot de top 3 van beste vakantiehuis aanbieders van Nederland. Via Tweede-Woning.nl kunnen aanbieders van 2e woningen hun huizen gratis plaatsen, zodat ze deze snel aan ge√Įnteresseerde bezoekers kunnen verkopen.¬†De website is in 2018 aan de Roompot verkocht.

Vakantiefoto.nl was één van die andere populaire websites van Internetpaleis. Deze is inmiddels verkocht aan de oprichter van Relatieplanet.nl.

Sales en accountmanagement + begeleiding & advies

Naast het vermarkten van websites werden wij vanwege ons grote netwerk (in de vakantiebranche, maar ook in andere branches zoals die van bijvoorbeeld Bol.Com, Neckermann, Beslist.nl enz.) ingehuurd voor de sales werkzaamheden van Startkabel.nl, √©√©n van de grootste portals van Nederland. In Goes, provincie Zeeland, heeft Internetpaleis o.a. de totale begeleiding op zich genomen van de bouw van de website Bruinsbruist.nl (tegels, sanitair en sauna‚Äôs), waarbij de opdracht was om een nieuw webdesign met webwinkel te cre√ęren. Internetpaleis zocht de juiste bouwer, begeleide het proces, verzorgde de nieuwe seo-teksten en de indeling van de site.

Verkoop domeinnamen en beheer van portals

Via Iwon.nl verkoopt Internetpaleis interessante domeinnamen. En tot slot beheert Internetpaleis al meer dan 15 jaar diverse Nederlandse en Belgische portals met vaak hoge autoriteit, DR, DA en PA en trust, zoals Vakantiehuis.Startkabel.nl. Dat maakt het voor ons makkelijker om te ruilen en dus voor uw website nieuwe backlinks te verkrijgen.

In de loop van de jaren heeft Internetpaleis dus een enorme ervaring opgedaan op het gebied van Seo, Sea, e-commerce, email marketing, social media, affiliate marketing, online advertising, en linkbuilding, Google adwords en Bing Ads, die we nu heel graag met u willen delen!

Internetpaleis is DE Seo specialist in de vakantiebranche, maar heeft inmiddels net zoveel Seo ervaring in andere branches opgedaan.

Professioneel advies

Vaste prijs, geen verrassingen

Vast contactpersoon

Call Now Button