Webdesign Zeeland – Voordelig een nieuwe responsive website laten maken door Internetpaleis – Webdesign Goes

Wij realiseren in korte tijd een professionele site inclusief onder andere responsive webdesign (voor uw website of webshop), blog en portfolio. Voor bedrijven in Goes, Zeeland, maar ook voor de rest van Nederland en zelfs België. Wanneer u een nieuwe site combineert met 1 van de seo pakketten dan heeft u al een webdesign vanaf € 599,-! Is dat goedkoop of niet…

Belinda Koch

Belinda Koch

Webdesigner

 

 

Belinda maakt al jaren websites vanuit WordPress met premium themes en plugins waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Het contact met haar is snel, persoonlijk en direct (eerlijk!). Ze streeft naar 100% tevreden klanten en dat ze dat blijven, ook NA de oplevering.

Webdesign + SEO

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (zoekmachine optimalisatie). Soms kunnen wij geheel vrijblijvend als advies geven dat het verstandiger is om een compleet nieuw design voor uw site te laten maken i.p.v. het aanpassen van uw huidige website. Als u dan toch al besloten heeft om 1 van onze voordelige SEO pakketten af te nemen, dan wordt een nieuw design wel heel goedkoop. Voor een webdesign zoals Internetpaleis.nl inclusief responsive design, blog en portfolio (maximaal zo’n 10 pagina’s) betaalt u slechts € 599,- of € 499,- afhankelijk van het SEO pakket. Uiteraard is het ook mogelijk om een website/webwinkel te laten maken zonder dat u ons inschakelt voor zoekmachine optimalisatie. Bekijk alle mogelijkheden in de prijslijst.

Webdesign Zeeland

Wij zijn gevestigd in Goes, Zeeland. Dat betekent niet, dat we geenwebsites maken voor bedrijven buiten Zeeland. Tegenwoordig is het super makkelijk om intensief contact te hebben via e-mail, Skype en telefoon. Wanneer u bij ons een website laat maken is Belinda uw vaste contactpersoon. Pascal zal een opdrachtbevestiging maken en na ondertekening neemt Belinda contact met u op om de wensen verder te bespreken. Ook wordt er een planning gemaakt. Normaal gesproken kan een nieuw professioneel webdesign snel worden gerealiseerd. Belinda zal tijdens het bouwen van de website regelmatig contact met u zoeken om updates door te geven en feedback te vragen. Zo komen we samen tot het gewenste webdesign.

website laten maken met responsive webdesign

Als u een website laten maken, dan is het verstandig dat deze site gelijk een responsive design heeft. Maar wat is responsive webdesign? Een website die een responsive design heeft, schaalt automatisch mee met de afmetingen van een scherm. Dat wordt steeds belangrijker, want steeds meer mensen maken gebruik van hun mobiele telefoon of een tablet. Als u een nieuw webdesign heeft, dan wilt u wel dat die mensen uw nieuwe website direct goed kunnen bekijken. Wij zorgen hiervoor. Bekijk Internetpaleis.nl maar eens op uw eigen telefoon en /of tablet. Dan ziet u gelijk wat we bedoelen.

Wellicht heeft u onze website gevonden op de zoektermen webdesign Zeeland of webdesign Goes, maar zoals eerder aangegeven maken we ook graag een responsive webdesign voor u als uw bedrijf niet in Zeeland gevestigd is.

Professioneel advies

Vaste prijs, geen verrassingen

Vast contactpersoon

Call Now Button