Online marketing bureau Goes

Er zijn verschillende soorten benamingen die je tegenkomt als het gaat om online bureaus. Je hebt het online marketing bureau in Goes, seo bureau (met seo specialisten) en het internetbureau. Soms zie je ook nog combinaties zoals internetmarketingbureau e.d. 

SEO  specialist Goes

Internetpaleis is gestart als seo bureau. Oprichter en eigenaar Pascal was eerst chef van de internetafdeling op het hoofdkantoor van Roompot Vakanties (Kamperland, Zeeland) en heeft zich daar ontwikkeld tot een seo specialist . In de jaren daarna heeft hij zich verder ontwikkeld als zelfstandig ondernemer en (mede)eigenaar van diverse websites. De laatste jaren heeft hij z’n focus op het hoger in Google brengen van websites van klanten in Zeeland (in Goes o.a. JWG Administraties, TEJO Nederland, Orthopedagoog Didaqt, de Waterspecialist en Servus advocatuur), Noord-Brabant, Zuid-Holland, maar ook ver daarbuiten. Van Nederland, België tot in Cyprus en Curacao. Tot nu toe (even afkloppen) is het Pascal altijd nog gelukt om de websites van klanten hoger in Google te brengen. Uiteraard op gerelateerde keywords waarop veel gezocht wordt. Hierdoor stijgt het organisch (gratis) bezoek naar de site. U bent tenslotte ook niet toevallig op deze pagina terechtgekomen 😉. 

Gespecialiseerd online marketing bureau Goes

Een online marketing bureau heeft de focus voornamelijk op het optimaliseren van uw online activiteiten. Dit zijn activiteiten, die Internetpaleis u ook aanbiedt. Naast de eerder genoemde seo biedt online marketing bureau Internetpaleis o.a. de volgende activiteiten aan:

  • SEA (adverteren in populaire zoekmachines zoals Google en BING).
  • Retargeting campagnes
  • Adverteren op social media (o.a. Facebook en Instagram)
  • Conversie optimalisatie

Om deze activiteiten als online marketing bureau te kunnen aanbieden, zijn we een samenwerking aangegaan met een bedrijf in Zeeland, vlakbij het kantoor in Goes. Hier ontwikkelt een jong team van developers innovatieve internetconcepten, mobiele applicaties, maar worden dus ook sea, retargeting en socialcampagnes opgestart. Uiteraard ook voor bedrijven in Goes en omgeving. Zo hebben we bijvoorbeeld Hof van Zeeland in Heinkenszand mogen helpen. 

Internetbureau Goes

Een full service internetbureau heeft net een wat breder aanbod. Zij kunnen ook uw website bouwen. Dus is uw bedrijf gevestigd in Goes of omgeving (denk aan Kapelle, Kloetinge, Wilhelminadorp, Wemeldinge, Yerseke, Kortgene ’s Gravenpolder, ’s-Heer Arendskerke en Wolphaartsdijk) en wilt u een nieuwe website, maar ook snel goed gevonden worden in zoekmachines en wilt u adverteren via adwords en misschien ook nog een campagne starten op Facebook? Dan wordt een full service internetbureau uit Goes interessant. Daarom is Internetpaleis uit Goes een samenwerking aangegaan met een webdesignbureau in Noord-Holland. Hier worden de mooiste websites gemaakt voor scherpe all-in tarieven. 

Online marketingbureau Goes, contact

Omdat iedereen z’n specialisaties heeft en we als team kunnen werken zijn we eigenlijk een full service internetbureau zonder de evt. nadelen van een traditioneel internetbureau. Internetpaleis is gevestigd in de provincie Zeeland, in Goes. Dus neem zeker contact met ons op als uw bedrijf is gevestigd is in de gemeente Goes of in de buurt van deze mooie stad. 

Ons internetbureau is verder ook werkzaam in o.a.:

Geïnteresseerd geraakt in Internetpaleis? Neem dan contact met ons op.

 

Professioneel advies

Vaste prijs, geen verrassingen

Vast contactpersoon

Call Now Button