Online marketing bureau Roosendaal

Er zijn verschillende soorten benamingen die je tegenkomt als het gaat om online bureaus. Je hebt het online marketing bureau Roosendaal, seo bureau Roosendaal (met seo specialisten) en een internetbureau Roosendaal. Soms zie je ook nog combinaties zoals internetmarketingbureau in Roosendaal e.d. Hieronder een korte uitleg over de verschillen en wat Internetpaleis nou precies voor een bureau is.  

SEO  specialist Roosendaal

Internetpaleis is gestart als seo bureau. Oprichter en eigenaar Pascal was eerst chef van de internetafdeling op het hoofdkantoor van Roompot Vakanties (Kamperland, Zeeland) en heeft zich daar ontwikkeld tot een seo specialist . In de jaren daarna heeft hij zich verder ontwikkeld als zelfstandig ondernemer en (mede)eigenaar van diverse websites. De laatste jaren heeft hij z’n focus op het hoger in Google brengen van websites van klanten in Zeeland, Noord-Brabant (o.a. Roosendaal), Zuid-Holland, maar ook ver daarbuiten. Van Nederland, België tot in Cyprus en Curacao. Tot nu toe (even afkloppen) is het Pascal altijd nog gelukt om de websites van klanten hoger in Google te brengen. Uiteraard op gerelateerde keywords waarop veel gezocht wordt. Hierdoor stijgt het organisch (gratis) bezoek naar de site. U bent tenslotte ook niet toevallig op deze pagina terechtgekomen 😉. 

Gespecialiseerd online marketing bureau Roosendaal

Een online marketing bureau heeft de focus voornamelijk op het optimaliseren van uw online activiteiten. Dit zijn activiteiten, die Internetpaleis u ook aanbiedt. Naast de eerder genoemde seo biedt online marketing bureau Internetpaleis o.a. de volgende activiteiten aan:

  • SEA (adverteren in populaire zoekmachines zoals Google en BING).
  • Retargeting campagnes
  • Adverteren op social media (o.a. Facebook en Instagram)
  • Conversie optimalisatie

Om deze activiteiten als online marketing bureau te kunnen aanbieden, zijn we een samenwerking aangegaan met een ander bedrijf in Zeeland, vlakbij het kantoor in Goes. Hier ontwikkelt een jong team van developers innovatieve internetconcepten, mobiele applicaties, maar worden dus ook sea, retargeting en socialcampagnes opgestart. Uiteraard ook voor bedrijven in Roosendaal en omgeving. 

Internetbureau Roosendaal

Een full service internetbureau heeft net een wat breder aanbod. Zij kunnen ook uw website bouwen. Dus is uw bedrijf gevestigd in Roosendaal of omgeving en wilt u een nieuwe website, maar ook snel goed gevonden worden in zoekmachines en wilt u adverteren via adwords en misschien ook nog een campagne starten op Facebook? Dan wordt een full service internetbureau in de buurt van Roosendaal interessant. Daarom is Internetpaleis uit Goes een samenwerking aangegaan met een webdesignbureau in Noord-Holland. Hier worden de mooiste websites gemaakt voor scherpe all-in tarieven. Een nieuwe responsive website in wordpress voor een lage prijs. Het contact is persoonlijk, eerlijk en direct! Er wordt gestreefd naar 100% tevreden klanten; ook na de oplevering van de nieuwe website.

Online marketingbureau in Roosendaal, contact

Omdat iedereen z’n specialisaties heeft en we als team kunnen werken zijn we eigenlijk een full service internetbureau zonder de evt. nadelen van een traditioneel internetbureau. Internetpaleis is gevestigd in de provincie Zeeland, in Goes. Dus neem zeker contact met ons op als uw bedrijf is gevestigd is in Roosendaal of in de buurt van deze mooie stad. We zijn niet gevestigd in Roosendaal, maar wel op korte afstand. En tegenwoordig maken locaties eigenlijk ook niet meer echt uit. Bellen, mailen, Skypen, Zoom; het kan allemaal om elkaar goed op de hoogte te houden. We mailen sowieso periodiek de resultaten (evt. rankings en overzichten met geplaatste links naar uw website; n.a.v. het linkbuilden).

Ons internetbureau is verder ook werkzaam in o.a.:

Geïnteresseerd geraakt in Internetpaleis? Neem dan contact met ons op

 

Professioneel advies

Vaste prijs, geen verrassingen

Vast contactpersoon

Call Now Button