SEO SPECIALIST

Wat is SEO? SEO is zoekmachine optimalisatie. Door uw website te optimaliseren en kwalitatieve linkbuilding zal uw website beter gevonden worden in de belangrijkste zoekmachines zoals Google.

Internetpaleis kan als seo specialist u helpen om beter gevonden te worden in Google. Dit tegen lage kosten zodat het vaak voordeliger is dan zelf doen.

 

Seo betekenis, uitleg, advies en tools

Seo advies

Als u met ons in zee gaat, dan houden de werkzaamheden niet op bij het linkbuilden. Voordat wij overgaan tot linkbuilden, doen wij eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, waarna we uw website onder de loep nemen. We brengen na de seo check vervolgens een SEO advies uit. We geven dus aan hoe wij, u of uw website bouwer pagina’s het beste tekstueel kunnen opbouwen en of er eventuele (technische) blokkades zijn. Als wij met u samenwerken, dan geven wij u naast zoekmachine optimalisatie advies ook gratis advies op het gebied van e-commerce, email marketing, social media, affiliate marketing, online advertising, linkbuilding, Google adwords en Bing Ads indien wij verbeterpunten zien.

Linkbuilden en SEO / zoekmachine optimalisatie

houdt nauw samen met de andere aspecten van de SEO. Seo (zoekmachine optimalisatie) is het verbeteren van uw website door het optimaliseren van externe en interne factoren. Zo kan het dus mogelijk zijn, dat u technische drempels weg moet nemen om beter geïndexeerd te worden door de zoekmachines, zoals Google en Bing. Daarnaast is het belangrijk dat de pagina’s van uw website zoekmachine-vriendelijk worden ingedeeld en dat er strategisch zoekwoorden worden geplaatst. Dit soort zaken versterkt het effect van linkbuilden. Als wij voor u gaan linkbuilden dan houden wij rekening met deze zaken en geven we u gratis vrijblijvend advies. U kunt er dan zelf voor kiezen om het advies op te volgen. 

Seo betekenis

Wat is de betekenis van seo? Seo is een Engels begrip voor search engine optimazation. In het Nederlands zou je kunnen zeggen dat seo staat voor het optimaliseren van websites en apps voor mensen die een zoekmachine gebruiken of in het kort: zoekmachine optimalisatie. In de praktijk wordt er op dit moment voornamelijk geoptimaliseerd voor de zoekmachine Google aangezien daar normaal gesproken het meeste verkeer vandaan komt. Een seo kan ook een functie zijn van iemand die dagelijks met zoekmachineoptimalisatie bezig is. Wilt u gebruik maken van zo’n seo? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

i

Seo startersgids

Echt een must-read als u meer wilt weten over seo is de startersgids voor zoekmachineoptimalisatie (seo). Dit is een gids geschreven voor het Google-team voor zoekkwaliteit. De seo uitleg en tips die hierin wordt gegeven is dan ook zéér waardevol. Ook wij als seo-specialisten kunnen nog steeds veel leren van de tips die door Google worden gegeven. Als u de startersgids heeft doorgenomen, dan zult u merken dat het optimaliseren van uw website een behoorlijke klus kan zijn. En dan moet u ook nog werken aan een hoge autoriteit, bijvoorbeeld door linkbuilding. Komt u tot de conclusie dat u liever de seo niet zelf wilt doen, maar dat u het wilt uitbesteden, neem dan zeker contact met ons op. De kosten via Internetpaleis blijven laag en u kunt zichzelf blijven focussen op uw kernactiviteit.

Top 3 beste seo tools

Wat de beste seo tools zijn zal voor iedereen, voor elk bedrijf weer anders zijn. Daarnaast zijn er betaalde en gratis seo tools. Het beste is om zelf eens uit te proberen en op die manier de beste mix te vinden. Wilt u de seo kosten laag houden door bijvoorbeeld de seo zelf te doen, test dan alleen de gratis seo tools. Overigens kunt u de betaalde tools vaak gratis een aantal dagen uitproberen. Onze top 3 beste seo tools zijn:

  1. Seo powersuite. Deze seo tool is wat ons betreft de meest complete tool. Het  bestaat uit 4 onderdelen: Rank Tracker, Link Assistant, SEO Spyglass en Website Auditor. Het is een betaalde tool, maar met deze 4 programma’s heeft u eigenlijk wel direct alles in huis. Van het bijhouden van uw Google rankings, tips en aanbevelingen om uw website zoekmachine vriendelijker te maken tot het achterhalen van gevaarlijke backlinks en het zoeken naar nieuwe links. En zelfs het versturen van mail vanuit het programma is mogelijk. De kosten voor een licentie liggen tussen de 499 en 1199 euro.
  2. Ahrefs: Ook al zo’n complete seo tool. Internetpaleis gebruikt de tool voornamelijk om de Domain rating, aantal verwijzende domeinen en het aantal organische keywords bij te houden. U kunt eenvoudig in een grafiek zien of het aantal organische zoekwoorden in een bepaalde periode is gestegen en of dit ook voor extra organisch bezoek heeft gezorgd. Bij het linkbuilden gebruiken we Ahrefs om te kijken of de andere website een redelijke DR (Domain Raiting) heeft en of er überhaupt verkeer is op de website. De kosten voor ahrefs: 990 tot 9990 euro per jaar.
  3. Snippet Optimizer van seomofo: Totaal iets anders dan de tools van Powersuite en Ahrefs. U kunt met de snippet optimizer dan ook veel minder dan met de eerste 2 tools. De tool is gratis. Maar we gebruiken deze tool regelmatig en daarom wil ik deze toch even genoemd hebben. Als u een titel en description aan een pagina gaat toevoegen, dan wilt u dat deze niet wordt afgebroken door Google. De Snippet Opimizer helpt hierbij. U ziet met deze seo tool direct hoe uw titel en description in Google worden weergegeven.

Andere handige seo tools, die vaak door seo specialisten worden gebruikt zijn: Google keyword planner, Keywordtool.io, SEO Yoast, Siteliner.com, Majestic, MozBar, GTMetrix, Brokenlinkcheck, SE Ranking, Screaming Frog, Mangools SEO tools, Sistrex, AWR Cloud, Website.grader, CognitiveSEO tool en uiteraard de Google tools: Search Console en Google pagespeed. Wij maken gebruik van zowel gratis als betaalde seo tools. Wilt u kosten besparen en niet te veel geld uitgeven aan deze tools, maak dan gebruik van onze seo diensten.

Pascal van Driel

Pascal van Driel

SEO specialist

In de loop van de jaren heeft Pascal een enorme ervaring opgedaan op het gebied van Seo, e-commerce, email marketing, social media, affiliate marketing, online advertising, linkbuilding,

Lees meer 

Professioneel advies

Vaste prijs, geen verrassingen

Vast contactpersoon

Call Now Button