SEO – Zoekmachine optimalisatie

Wat is SEO? SEO is zoekmachine optimalisatie. Door uw website te optimaliseren en kwalitatieve linkbuilding zal uw website beter gevonden worden in de belangrijkste zoekmachines zoals Google.

 

SEO (advies), linkbuilden en optimalisatie

SEO advies

Als u met ons in zee gaat, dan houden de werkzaamheden niet op bij het linkbuilden. Voordat wij overgaan tot linkbuilden, doen wij eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, waarna we uw website onder de loep nemen. We brengen na de seo check vervolgens een SEO advies uit. We geven dus aan hoe wij, u of uw website bouwer pagina’s het beste tekstueel kunnen opbouwen en of er eventuele (technische) blokkades zijn. Als wij met u samenwerken, dan geven wij u naast zoekmachine optimalisatie advies ook gratis advies op het gebied van e-commerce, email marketing, social media, affiliate marketing, online advertising, linkbuilding, Google adwords en Bing Ads indien wij verbeterpunten zien.

Linkbuilden en SEO / zoekmachine optimalisatie

Linkbuilden houdt nauw samen met de andere aspecten van de SEO. Seo (zoekmachine optimalisatie) is het verbeteren van uw website door het optimaliseren van externe en interne factoren. Zo kan het dus mogelijk zijn, dat u technische drempels weg moet nemen om beter geïndexeerd te worden door de zoekmachines, zoals Google en Bing. Daarnaast is het belangrijk dat de pagina’s van uw website zoekmachine-vriendelijk worden ingedeeld en dat er strategisch zoekwoorden worden geplaatst. Dit soort zaken versterkt het effect van linkbuilden. Als wij voor u gaan linkbuilden dan houden wij rekening met deze zaken en geven we u gratis vrijblijvend advies. U kunt er dan zelf voor kiezen om het advies op te volgen. 

Pascal van Driel

Pascal van Driel

SEO specialist

In de loop van de jaren heeft Pascal een enorme ervaring opgedaan op het gebied van Seo, e-commerce, email marketing, social media, affiliate marketing, online advertising, linkbuilding,

Lees meer 

Professioneel advies

Vaste prijs, geen verrassingen

Vast contactpersoon

Call Now Button